Kunster

tir, 03/12/2013 - 16:17

BadstueRock anbefaler Lars and the hands of light

Lars and the hands of light – Baby We Could Die Tomorrow: I over 10 år har Lars Vognstrup figureret på den alternative danske musikscene i bands som Junior Senior, Money Your Love, Wolfkin og for nu anden gang som Lars And The Hands Of Light. Pop med charme, der trækker vidt på rockmusik fra de sidste 50 år fra Beatles til LCD Soundsystem.

tir, 03/12/2013 - 15:49

BadstueRock anbefaler Kirsten & Marie

Kirsten & Marie - Newspeak: De to søskende, hvis bandnavn blot udgøres af deres fornavne, går helt minimalistisk til værks. Ligesom så meget klassisk folk beviser de at opskriften guitar og vokalharmonier mange gange er nok. Især når det leveres med så meget finesse og hjerteksærennde enkelhed, som det er tilfældet på "Newspeak"

man, 02/12/2013 - 17:09

BadstueRock anbefaler De Høje Hæle

De Høje Hæle – Mund til Mund: På deres andet album brygger det københavnske band videre på den vindende formel fra ”Skal Vi Aldrig Videre” med enkel, men ypperligt melodisk, punkpop med rablende tekster synget på dansk. Flabet og sjovt. 

man, 02/12/2013 - 17:02

BadstueRock anbefaler Folkeklubben

Folkeklubbens Nye Tider er et forfriskende bud på, hvad dansksproget musik i 2013 kan være. Trioens melodier er uhyre fængende, og teksterne spidsfindige betragtninger af dagens Danmark. Musik med noget på hjertet, der kan vække mindelser om de tidlige 70' er, men som aldrig kunnet have set dagens lys førend netop lige nu.

fre, 25/10/2013 - 15:31

SVIN anbefaler Anderskov Accident

Henrik Pultz Melbye fra math-rock, jazz-bandet SVIN anbefaler Anderskov Accident - Newspeak:

Blæsere er altid godt og her er der mange af dem på en gang! Anderskov skriver numre i taktarter jeg ikke kan tælle i, men det er ligemeget fordi det lyder enkelt og smukt. Og så spiller Jesper Zeuthen for vildt på f.eks. Russkij og arrangementet af Se nu stiger Solen er luftigt og rart. Vildt godt band som jeg har lyttet meget til.

 

Foto af Josephine Ochej

fre, 25/10/2013 - 15:19

SVIN anbefaler Igor Stravinskij

Henrik Pultz Melbye fra math-rock, jazz-bandet SVIN anbefaler Igor Stravinskij - Le Sacre du printemps:

Jeg hørte og så denne (100 år gamle) symfoni for et par måneder siden med Copenhagen Phil og koreograferet for 200 børn! Det her strygertema, man garanteret kender, er så ondt og uhyggeligt, og så er det fedt når 200 børn løber synkront rundt og ser farlige ud. Jeg elsker det!

 

Har du lyst til at høre SVINs musik? Besøg SVIN her: https://svin.bandcamp.com/

fre, 25/10/2013 - 11:26

SVIN anbefaler vol. 4

Henrik Pultz Melbye er baryton saxofonist i det avangardi

fre, 25/10/2013 - 11:23

SVIN anbefaler Don Cherry

Henrik Pultz Melbye fra math-rock, jazz-bandet SVIN anbefaler Don Cherry - "Mu" First Part / "Mu" Second Part:

I sommer havde The Wire en virkelig god og interessant guide til Don Cherrys musik. Den kan anbefales! Der er jo et hav af gode plader at vælge i mellem, men på denne er der virkelig nogle guldkorn. Bare første nummer er fantastisk med Ed Blackwells virkeligt energiske trommespil. Jeg forestiller mig et lille barn med ADHD og sindssyg teknik! Derudover er der jo Don Cherrys trompet- og ikke mindst fløjtespil...

 

ons, 09/10/2013 - 15:20

SVIN anbefaler vol. 3

Thomas Eiler, trommeslager i math-jazz-heavy bandet SVIN, anbefaler musik, der inspirerer ham.

 

MZN3 - The doctor

tir, 24/09/2013 - 10:24

BadstueRock anbefaler

Vi har bedt Björn Lydén fra den legendariske pladeforretning BadstueRock hive deres bud på de bedste nutidige, danske plader frem fra gemmerne. Her er hvad han fandt. Lyt til musikken ved at klikke på ikonerne i bunden af siden:

The New Spring – Secret Armor

Sider

Abonnér på Kunster